Curacao North Sea Jazz 2015

Dit jaar mochten we een nieuw concept verzinnen voor de stand ter promotie van het Curacao North Sea Jazz festival. De stand staat altijd op het North Sea Jazz festival in Rotterdam. Na twee jaar de succesvolle fotostudio werd het tijd voor wat nieuws.

See, hear, feel is het uitgangspunt, we laten de bezoekers het Curacao NSJ festival zien, horen en voelen.

Zien door middel van een mega televisie waarop twee filmpjes te zien zijn van het festival. Eentje van de opbouw en eentje van het festival zelf.

Horen doordat we in de stand koptelefoons ophangen waarop muziek te horen is van de artiesten die dit jaar te horen zijn op het festival.

Voelen door een aparte ruimte te maken in de stand waar je zittend in een strandstoel, met een koptelefoon met de muziek, en je voeten in het zand naar een prachtig beeld van een Curacaos strand kon kijken. Nu bleken de mensen de fotostudio wel te missen, dus vooruit je kon ook jezelf op de foto zetten in de strandstoel!

Category

Beurs

Tags
aanklding, Ahoy, beurs, beursstand, cnsj, decoratie, evenement styling, event styling, inrichten, mojo, North Sea Jazz, Rotterdam, stand, standbouw, studio blikvanger