Over ons

Naamloos-1Wij zijn Cynthia Bartelomij en Wineke de Knegt en samen zijn we studio Blikvanger. Wij ontwerpen, maken en organiseren de aankleding, styling of het decor van jullie evenement. Of dat nou een feest, hospitality ontvangst, beursstand of terras is. Verzin het maar, alles is mogelijk.

Een goede styling zorgt voor zoveel meer sfeer, uitstraling en resultaat. Het kan ervoor zorgen dat mensen stoppen bij jullie stand of dat je klanten een topavond hadden als VIP bij een concert.

Wij vinden het elke keer weer een feest om een nieuw concept te verzinnen waarbij jouw product dienst of bedrijf centraal staat. Als je ons belt met een stylingvraag komen wij met een uitgewerkt voorstel over de sfeer en hoe dat te bereiken binnen het budget. We maken altijd een offerte op maat. Maar het kost echt niet altijd goud geld, we werken al met budgetten vanaf €1000 euro. En als je alles in bladgoud gegoten wil, kan! Wordt het wel wat duurder…

Na de presentatie van ons voorstel passen we dat uiteraard aan als er opmerkingen zijn. Daarna gaan we aan de slag om alles te regelen, maken, huren en kopen. Op de dag van het evenement, feest, beurs of festival stylen wij je hele locatie. We zetten alles op en  zorgen dat alles werkt. Na afloop ruimen we alles op en vegen de confetti op. Kortom, je hebt er geen omkijken meer naar!

Onze handtekening is, dat zo goed als elk ontwerp bestaat uit een combinatie van gehuurde en gekochte items en van zelfontworpen en gemaakte stukken (zie bijvoorbeeld de jurklampen op de Night of the Proms). We hebben inmiddels zelf een grote voorraad met geschikte artikelen die we graag combineren met spullen die we bijvoorbeeld bij de kringloop of de groothandel voor je vinden of maken.

Feest

Een groot personeelsfeest? 25 jaar getrouwd? Een bijzondere borrel? Of een andere goede reden voor een feestje? Dat kan natuurlijk op een standaard locatie. Maar het kan zoveel leuker! Van industrieel tot Alice in Wonderland, we verzinnen graag een concept voor jouw feest! Denk aan een kerstfeest met wel 15 kerstbomen en een zingend rendier. Of juist strak met dierenthema in het wit. Of een Vintage Tea Party of een jaren ’50 strandtent?

Beurs

We zijn al jaren heel blij met onze klus op het North Sea Jazz festival. Daar verzorgen we de stand voor het Curacao North Sea Jazz festival. De ene keer als reisbureau in complete Curacao sfeer, dan weer een cocktailbar, of een live fotostudio waarbij mensen met instrumenten en tropische kledij op de foto konden gaan. Dus mocht je binnenkort een beurs hebben, begin dan niet aan roll-up banners en Ikea meubilair maar laat er door ons écht iets origineels van maken!

VIP

Met goed gestylde hospitality ruimtes zorg je voor een grootste ontvangst van je gasten bij een evenement. Voor diverse VIP gelegenheden verzorgden wij de styling. Complete zalen kleden we aan in de sfeer van het evenement. Tot en met de verlichting aan toe. We hebben voor Night of the Proms een aantal jaren achter elkaar de BTA VIP zaal gestyled in Ahoy’. Kijk voor inspiratie en voorbeelden even bij de foto’s van ons VIP portfolio.

In- en Exterieur

In een niet-inspirerende ruimte komen je producten (èn je medewerkers!) veel minder goed tot zijn recht. Graag denken we met je mee over het interieur van je bedrijfspand (of café, terras, kantine of hotel!). Een spannende entreehal van een bedrijf op een gewoon bedrijventerrein om toch een enorme indruk op de gasten te maken die daar binnen stappen voor een zakelijk overleg.

Live

Soms maken we ook decor tijdens een live evenement. Organiseer je een concert of speciale avond in een zaal, bel ons voor advies! We kunnen de hele zaal aankleden in bijpassende styling om een compleet geheel van de avond te maken. Zie voor foto's onze portfolio. Zoals het Sea & the City concert van het Roterdams Philharmonisch Orkest.

Contact

We komen graag langs voor een oriënterend gesprek! Mail ons op info@studioblikvanger.nl. cynthia@studioblikvanger.nl of wineke@studioblikvanger.nl. We kunnen altijd vrijblijvend een voorstel voor jullie maken.

Cynthia Bartelomij

Tijdens de opleiding interieurstyling aan Artemis leerde ik Wineke kennen. Daar werkten we al met veel plezier samen aan diverse opdrachten. We bleken dezelfde passie voor aankleding, styling en sfeer te delen.

Ik hou ervan om van het begin tot het eind alles te bedenken en uit te voeren. Vooraf alle (on)mogelijkheden van een idee uit te werken en te zorgen dat we tijdens de uitvoering niets aan het toeval overlaten. Ik hou ervan om tijdens de opbouw van een project te sjouwen, me in het zweet te werken om te zorgen dat het er picobello uitziet. En dan als het allemaal klaar is van een afstandje genieten en kijken naar de klant en bezoekers die enthousiast zijn over het uitgevoerde. En dan na het plezier van het evenement, als alle magie verdwenen is, gewoon weer in je kloffie de boel afbreken en opvegen en je klaar maken voor weer het begin van een nieuw project.
Dat is wat studio Blikvanger voor mij is in de praktijk en ik hou ervan.

Naast studio Blikvanger werk ik solo onder de naam Stijl van Mij. Ik werkt hier o.a. als stylist voor webshopfotografie en als interieurstylist voor diverse particulieren en merken als Flexa en Hornbach.

Wineke de Knegt

Styling, aankleding, sfeer; dat zijn echt mijn passies. Ik vind het heerlijk om een creatief plan te verzinnen voor een feestzaal, beursstand of concertzaal en dat dan van A tot Z uit te voeren.

Het enige wat ik vroeger wilde, was in de popmuziek werken. Na de studie Culturele Bedrijfsvoering en stages bij poppodium Nighttown en Mojo Concerts is dat ook gelukt. Na 3 jaar publiciteit voor Nighttown heb ik ruim 15 jaar voor Mojo Concerts gewerkt. Freelance als productiemedewerker op festivals als Pinkpop en Lowlands en bij grote stadionconcerten zoals de Rolling Stones, Bon Jovi en Michael Jackson. Daarna jaren lang in dienst als senior marketing medewerker van popconcerten en stadionshows.

Door al deze ervaring in de muziekindustrie weet ik wat ervoor nodig is om te zorgen dat alles er perfect uitziet. Ik heb daarna de studie tot interieurstylist gevolgd aan de Artemis Academie, omdat ik erg de behoefte had om meer creatief bezig te zijn.

Nu ben ik heel blij met de combinatie die ik kan maken tussen de evenementenwereld en de styling door de aankleding en decor te doen voor ontvangstruimtes, feestjes en stands. Naast studio Blikvanger heb ik ook een neven activiteit opgericht door styling op bruiloften aan te bieden. Neem een kijkje op http://www.bruiloftstyling.nl.

Onze klanten